Försäljning Slott, Azrou, Ifrane, Marocko, ifrane

Försäljning - Cod. 39505

  • Typ: Slott
  • Område: 600 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 3

Man står vid de estetiska delarna av palatset i atlesen på Achilles of the Atlas och beundrar beundran för hans bedövning och kontemplation över storleken på rymdmöbler och detaljerna i konstruktionen.

Landet på vilket det lyxiga lilla palatset byggdes valdes vid foten av en hög kulle omgiven av gröna naturområden: platsvalet var ett levande exempel på interaktionen mellan det yttre och den omgivande naturliga miljön som gör att husets människor kan njuta av naturen i huvudstaden i den marockanska atlasen och den lilla schweiziska staden (Ifrane). Möjliga visuella hinder.

Runt de gröna ytorna inom byggnadens tabu är det lilla palatset i framtiden förstärkt från möjligheten att blockera solen för att bygga eller någon penetration av jungfrun i den omgivande naturen eller passionen och nyfikenheten hos den utdragna grannen i byggnaden.
Palatset bevaras och kommer i kraft av sitt läge att upprätthålla sitt oavbrutna och oavbrutna tillförsel av luft, sol, lugn och integritet.
Webbplatsen respekterar standarder och kontroller för byggnadsbeständiga mot tektoniska rörelser, torrenter och skred, tack vare Gud först, och tack vare valet av platsen på stenhård vulkaniska och geologiska fibrer, liksom planering och design av armerad betong och anti-seismisk järnstång.

Att bygga kuvert är ett grönt sätt att kontrollera klimatet och den naturliga miljön Bau Biology för att tillhandahålla hälsovård, komfortnivåer och rimliga temperaturer och luftfuktighet. Därför är fältet och konstruktionen arrangerade på ett sådant sätt att byggnaden är miljöfiltret eller filtret, som fullbordar uppgiften att kyla, värma, belysa eller generera syre och minska penetrationen av ultravioletta gaser som orsakar hudsjukdomar och cancer.

Inspirerat av de arkitektoniska egenskaperna hos slott, forten och traditionella hus introducerade det lilla palatset intelligenta arkitekturtekniker för att säkerställa en bekväm inre atmosfär som bryter med den rådande externa atmosfären och humörsvängningar tack vare antagandet av dubbla cloisons.
Vi brukade stänga staketet med ett grönt bälte bestående av naturligt gräs, aromatiska växter och berg örter. ,
Miljön kring detta typiska lilla atlantiska palats är i detta avseende en lunga av denna arkitektoniska kropp

För att uppmuntra promenader på morgonen och kvällen i palatset, är fotgängaren omgiven av prydnadsväxter och ett naturligt gräs, ett land som efterliknar naturens höjder och fördjupningar, samt en glasyr av kalksten till Taza på ett sätt som estetiska och förhindrar att glida i fall av kakel beklädnad med snö.
Fasaden är omgiven av fasta ytor blandade med rektangulära glasöppningar för att göra det lättare att se regn och snöfall.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB