Uthyrning Villa, Bab Doukkala, Marrakech, Marocko, 160, Derb Jdid, Bab Doukkala, Marrakech, Morocco

Uthyrning - Cod. 20289

  • Typ: Villa
  • Område: 190 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

En vacker gammal riad byggdes under början av 20-talet och erbjuder en naturlig kallt väder på sommaren, byggd runt en öppen innergård. Det innehåller en liten trädgård med växter och en Medelhavet Cypress som är hem för fåglar. Denna trädgård ger lugn och en naturlig svalt väder till hela riad särskilt under våren och sommaren. Riad har två mycket rymliga sovrum som är utsmyckade med traditionella marockanska ornament. Den har också en mindre, ett vardagsrum öppet till inomhus trädgården och gården av huset, ett kök och en matsal, en traditionell marockansk badrum värms upp med ved och försett med varmt vatten samt en toalett. Det finns gott om ställen att slappna av, den romantiska öppet vardagsrum på gården med utsikt över den fantastiska lilla inomhus trädgård och resten av förskönat gården, stort vardagsrum, och den underbara takterrassen, där du kan koppla av och njuta av solnedgången över Koutoubia moskén som du kan se därifrån.
Riad är idealiskt beläget i början av medina som gör det ca 15 min promenad till hjärtat av den gamla medina och 10 min från Gueliz
Marrakech flygplats är en 15 minuters bilresa bort. Det finns tre golfbanor på 20 minuters taxi bilresa bort.
Marrakech är inlandet, de närmaste orterna Essaouira och Oualidia är en 2 timmars bilresa bort. Det finns dock en Nikki Beach och Plage Rouge, nästa bästa sakerna!
Det finns fordonstrafik tillgång nästan fram till dörren av Riad, vilket är ovanligt i Medina, och erbjuder en bottenvåningen dubbelrum, som är lämplig för dem med rörlighet problem.
Barn är välkomna som en del av en fullständig Riad hyra. Tvättmaskin och torktumlare finns också.

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB